Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Strobloem

30.45
1616
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Strobloem" is 1.

Zuivere etherische olie van strobloem
De etherische olie van strobloem heeft een wat honingachtige, fruitige geur met een ondertoon van kamille. Strobloem kan je goed combineren met etherische olie van: citroen, lavendel en scharlei.

Op het lichaam: Is zeer geschikt bij de behandeling van spierletsels en verstuikingen waarbij hematomen ontstaan. Strobloem wordt soms de Arnica onder de etherische oliën genoemd. Helpt goed bij blauwe plekken, ontstekingen, eczeem, neusverkoudheid & sinusitis, aderontstekingen, bacteriële infecties, griep, koorts, stress, astma, bronchitis, allergische huiduitslag, een te hoge bloedsuikerspiegel, leverklachten en helpt voor een betere doorbloeding.

Emoties & psyche behandelen: Strobloem activeert de intuïtieve zijde van de hersenen, dit is zeer belangrijk voor het beoefenen van meditatie, visualisatie, of allerlei andere therapieën. Brengt inspiratie bij het beoefenen van muziek, schilderen, poëzie, ...

Spiritueel - Energetisch: Van strobloem brengt je in contact met het gevoel van meedogend. Meng twee druppels roos en een druppel strobloem (in 30 ml basisolie). Deze combinatie brengt het denken (hoofd) en het voelen (hart) bij elkaar.

5ml per flesje