Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Jeneverstruik

8.89
1588
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Jeneverstruik" is 1.

Zuivere etherische olie van Jeneverstruik
De etherische olie van jeneverbes heeft een krachtig, fris en kruidachtig aroma met een lichte ondertoon van dennennaalden. Jeneverbes wordt veel gebruikt in mannengeuren. Deze olie is goed te mengen met etherische olie van ceder, geranium, cipres en lavendel.

Op het lichaam: Werkt ontgiftend en vochtafdrijvend en verhelpt cellulitis. Helpt goed bij indigestie en winderigheid. Is bijzonder geschikt voor de behandeling van acne en is zeer heilzaam bij gewrichtsproblemen en artritis. Geeft bovendien verlichting bij hoestbuien.

Emoties & psyche behandelen: Biedt versterking bij emotionele uitputting, brengt steun voor hen die zich niet begrepen voelen.

Spiritueel - Energetisch: Reinigt het lichaam van negatieve emoties en dingen van vroeger of dingen uit een vorig leven. Jeneverbes helpt bij het opruimen van opgehoopte negatieve energieën, opgedaan tussen vreemde mensen.

10ml per flesje