Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Lavendel (Echte)

7.25
1594
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Lavendel (Echte)" is 1.

Zuivere etherische olie van echte Zuid-Franse lavendel De geur van etherische olie van lavendel is een heel herkenbare geur: zoet, kruidig met een ondertoon van bloemen.

Op het lichaam: Helpt uitstekend bij slapeloosheid, stress en is zeer pijnstillend. Helpt bij hartkloppingen en te hoge bloeddruk. Geeft een helder hoofd en geeft rust. Helpt bij migraine. Is een EHBO middel bij wonden bvb bij abcessen, acne, allergieën, blauwe plekken, brandwonden, eczeem, insectensteken, oorpijn, ontstekingen, psoriasis, zonnebrand, spierpijn, reuma.

Emoties & psyche behandelen: Helpt bij astma als de klachten een mentale of emotionele oorzaak hebben. Werkt goed tegen depressie, paniek , hysterie en waanvoorstellingen. Lavendel heeft een genezende en zuiverende werking. De olie schenkt liefde en tederheid en beschermt tegen negativiteit. Lavendel stimuleert het denken en ontspant de zenuwen.

Spiritueel - Energetisch: Op energetisch niveau werkt lavendel ook kalmerend, reinigend en evenwichtscheppend. De evenwichtscheppende eigenschappen zie je duidelijk op het chakra-systeem, waar lavendel de hogere en de lagere chakra's met elkaar in evenwicht brengt. Samen met vetiver heeft lavendel een positieve uitwerking op alle chakra's en heeft ze zowel een kalmerend als een energetiserend effect. Lavendel gebruikt op de zonnevlecht helpt heftige emoties te kalmeren. Ook heeft lavendel een affiniteit met de kruinchakra.

Door haar kalmerende, ontspannende werking kan lavendel gebruikt worden om een toestand van diepere meditatie te bereiken, wat niet wil zeggen dat iedereen die lavendel gebruikt ongewild in trance zou geraken. Want elke olie werkt enkel volgens de intentie van de gebruiker. Een andere evenwichtscheppende & harmoniserende werking van lavendel is dat ze helpt om spiritualiteit te integreren in het dagdagelijkse leven. Verdamp lavendel om een huis of ruimte te zuiveren van negatieve energieën.

10ml per flesje