Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Citroen

4.80
1578
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Citroen" is 1.

Citroen - Citrus Limonum De etherische olie van citroen heeft een klassieke frisse en levendige geur. Citroen in combinatie met andere etherische olie maakt de andere geuren zachter.

Op het lichaam: Versterkend voor maag en lever. Nuttig voor het behandelen van een te hoge bloeddruk en spataderen. Stopt het bloeden bij kleine wondjes.

Emoties & psyche behandelen: Zet aan tot helder denken, brengt humor en verdrijft traagheid en besluiteloosheid. Citroen maakt je wakker en geeft je snelle reflexen om de problemen op te lossen. Citroen heeft ook een verfrissende & zuiverende werking, versterkt en kalmeert bij overspanning & geestelijke uitputting.

Spiritueel - Energetisch: Helpt om `niet verteerbare` emoties te verteren en brengt inzicht bij onopgeloste problemen. Is zeer nuttig voor de zonnevlechtchakra. Citroen maakt vrolijk en geeft levenslust.

10ml