Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Bergamot

8.50
1574
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Bergamot" is 1.

Bergamot - Citrus Aurantium var. Bergamia

Op het lichaam: Helpt goed tegen blaasontsteking, stimuleert de eetlust en werkt goed bij koortsuitslag.

Emoties & psyche behandelen: Helpt bij angsten, depressie en lusteloosheid. Geeft zelfvertrouwen en helpt ontspannen. Bergamot is een zeer nuttige olie bij verdriet.

Spiritueel - Energetisch: De groene kleur van de bergamotolie lijkt heeft een grote affiniteit met de hartchakra. Het is een bijzonder waardevolle olie als iemand onder groot verdriet gebukt gaat. Bij verdriet en pijn kan de hartchakra zich blokkeren en/of sluiten. Zo ben je niet meer open en/of ontvankelijk voor het ontvangen en geven van liefde. Bergamot heeft een troostende, kalmerende en vreugdebrengende kracht en kan er voor zorgen dat deze chakra kan genezen en weer kan openstaan voor vreugde en liefde. Als het hart al open is, kan bergamot iemand helpen vreugde en genezing naar anderen uit te stralen. Zeer waardevolle olie! Bij uitwendig gebruik opletten! Fototoxisch. De geur van de etherische olie van bergamot is fris, zoet en fruitig.

10 ml