Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 100%

.Tijm ct linalol

Oude prijs: 13.38
[Tijdelijk niet leverbaar]
U bespaart: 13.38 (100%)
Zuivere etherische olie van Tijm ct linalol

De etherische olie van rode tijm heeft een intens, zoet en kruidig aroma. De etherische olie van tijm is goed te mengen met etherische olie van: lavendel, rozemarijn, marjolein, citroen, pompelmoes, sinaasappel, bergamot en petit grain.

Op het lichaam: Helpt bij een trage spijsvertering en verhoogt een te lage bloeddruk. Werkt goed tegen keelinfecties & alle virale, bacteriële infecties.

Emoties & psyche behandelen: Geeft moed en voorkomt nachtmerries. Helpt om te concentreren. Verdrijft angst en depressies.

Spiritueel - Energetisch: Helpt mensen die wispelturig zijn en een onvermogen voelen zich te `herpakken`. Ook zeer nuttig bij conflicten met zichzelf en/of de omgeving.

BIJ LUCHTWEGENINFECTIES (kinderen vanaf 8 jaar)


Tips:

Antimicrobieel (schimmelremmend, antibacterieel, virusremmend), vooral thv maag, darmen, urinewegen en geslachtsorganen

Antiparasitair, Wormverdrijvend, Immuunstimulerend, Krampwerend, Pijnstillend

Algemeen versterkend, Zenuwsterkend, Verhoogt het libido, * Antiviraal, Schimmelremmend, Antibacterieel

Mondontsteking (spruw/candida) - Maagwandontsteking - Darmontsteking (candida, bacterieel, viraal) - Darmparasieten - Blaasontsteking en vaginitis door candida - Griep - Amandelontsteking - Bronchitis - Spierkrampen - Spier- en gewrichtspijnen - Verstuikingen


Vermoeidheid door stress - Mentale uitputting - Herstelperiode - Zenuwachtigheid - Angst - Concentratiezwakte - Gebrek aan libido - Wratten - Acne - Huidinfecties - Huidschimmel - Psoriasis

Bij virale-, bacteriële-, parasitaire- of candida-darminfecties: wat plantaardige olie in de handpalm nemen en er 2 à 3 dr essentiële olie in verwerken. Minstens 2 maal per dag masseren op de borst & keel zone.

Om de urinewegen te ontsmetten bij blaas- of urinebuisontsteking: verwerk 2 à 3 dr e.o. in wat plantaardige olie. 3 maal daags de onderbuik mee masseren, ged. een week.

Om zich op te peppen bij nerveuze vermoeidheid en depressiviteit: wat plantaardige olie in de handpalm nemen en er 2 à 3 dr essentiële olie in verwerken. Minstens 2 maal per dag masseren op de wervelkolom en/of de zonnevlecht.

Voor een betere circulatie en om vermoeide spieren en gevoelige gewrichten te verlichten: wat plantaardige olie in de handpalm nemen en er 2 à 3 dr essentiële olie in verwerken. Lokaal inmasseren op de koude extremiteiten (neus, handen, voeten) of op de gevoelige zones.

Om een probleemhuid te verlichten; bij acne: verdun 2 à 4 dr van de essentiële olie in een kom heet water. Toepassen als stoombad voor het gezicht.

Aromatisch en versterkend bad, bij vermoeidheid en in herstelperiodes: verdun in een geschikte emulgator 5 dr van elk van de volgende essentiële oliën: thym CT linalol + echte lavendel (Lavandula angustifolia) + roosgeranium (Pelargonium x asperum). Voeg ’s morgens aan een ochtendbad toe.

Om de omgevingslucht en de luchtwegen te ontsmetten: ½ h à 1 h verstuiven in de leefruimten.

Zachter en minder agressief dan de andere chemotypes van tijm (thymol en carvacrol), is dit de beste tijmolie om kinderen vanaf 8 jaar mee te behandelen, zoals bij luchtwegeninfecties: wat plantaardige olie in de handpalm nemen en er 3 à 4 dr essentiële olie in verwerken. In fricties aanbrengen op de borst en de bovenrug.


Tip: maak zelf je Aloe Vera handgel met een virus remmende olie naar keuze.
Zie Aloe Vera gel - CHI - Zelf handgel maken

10ml per flesje

Info afkomstig van deskundigen & literatuur. Bij ziekte altijd een dokter raadplegen. Deze info is niet bedoeld ter vervanging van medische hulp!