Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Jacob Hooy - Sandelhout

5.65
4070
+

Op het lichaam: Goed voor de huid en verhoogt de weerstand. Is heel nuttig bij keelpijn en bronchitis. Heeft een antiseptische werking. Werkt goed bij blaasontstekingen. Ondersteunt de circulatie in de benen. Samentrekkend en versterkend voor de huid, verzacht en zuivert een droge en geïrriteerde huid.

Emoties & psyche behandelen: Helpt om het verleden los te laten en is zeer ontspannend. Werkt als een afrodisiacum, verdrijft neerslachtigheid en angst. Ontspannend en rustgevend. Sandelhout draagt bij tot een serene en positieve instelling.

Spiritueel - Energetisch: Sandelhout is een grote steun bij meditatie. De zeer speciale waarde ontleent de olie aan de eigenschap dat ze het 'mentale gebabbel' dat zeer afleidend is, tot zwijgen brengt. Doordat het bewuste denkproces tot stilstand wordt gebracht, krijgt het denken de kans een diep-meditatieve staat te bereiken. Dit is natuurlijk ook van grote waarde bij de voorbereiding van genezings- en zelfgenezingssessies. Ook visualisatie wordt gemakkelijker als het bewuste denken een tijdje opzij gezet kan worden. Sandelhout heeft een affiniteit met de wortelchakra.

Maar de olie werkt ook op het niveau van de kruinchakra, waar ze de spirituele ontwikkeling bevordert. Sandelhout heeft ook bindingen met de hart- en de keelchakra. De afrodisiacale eigenschappen van de olie, die zeer uitgesproken aanwezig zijn, wijzen op een werking op het niveau van de heiligbeencakra. Sandelhout beïnvloed heel de chakra-energie en heeft veel verschillende effecten op subtiel niveau. Een van de belangrijkste eigenschappen van de olie is dat ze een verbinding tot stand brengt tussen de wortel- en de kruinchakra. En alle chakra's onderling harmoniseert.

10 ml