Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Citrus geurmengsel 30 ml

13.90
2193
+

Citrus - Subtiele en opwekkende citrusgeur, een bron van energie en welzijn.

Sinaasappel, mandarijn, pompelmoes en citroen combineren hun subtiele essenties met de edele en verfijnde bittere sinaasappel om een opwekkende sfeer te creëren (dankzij de kenmerkende, frisse noten van de citrusvruchten).

Deze bereiding brengt ontspanning en welzijn, dankzij de bijzondere, aromatische moleculen van mandarijn. Verspreid dit citrusmengsel enkele minuten voor het slapen gaan op een kinderkamer en uw kind zal genieten van een zalige nachtrust in een zacht geurende omgeving.

Ingrediënten 100% essentiële oliën : Zoete sinaasappel, Pompelmoes, Mandarijn, Citroen, Bittere sinaasappel.

Gebruiksaanwijzing: De duur en de intensiteit van de verstuiving variëren naargelang de grootte van de ruimte en het aantal personen. Voorzorgsmaatregelen: - Buiten het bereik van kinderen bewaren. - Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar. -

Let op de keuze van de gebruikte essentiële oliën (allergieën, irritatie,...). - Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden. - Dieren reageren ook op de verstuiving.

UITWENDIG GEBRUIK - 30 ml