Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Hydrolaat - Bloesemwater: Groene thee BIO

6.05
2515
+

Bloesemwater: Groene thee water BIO Gevoelige en gestresseerde huid

Botanische naam: Camellia sinensis

Beschrijving: Familie: Theaceae. - Gebruikte deel: bladeren. - Verkregen door: distillatie.

Eigenschappen: Met zijn anti-oxyderende eigenschappen wordt groene thee water vooral gebruikt om te zuiveren en om vet haar en een vette huid weer gezond te maken.

Gebruik: Lotion. Kompres. Spoelwater voor het haar na het wassen. Bloesemwaters van ladrôme kiest voor biologische landbouw uit respect voor omgeving, plant en mens, alsook onze kennis inzake het behandelen en verwerken van geoogste materialen komen tegemoet aan onze bestendige kwaliteitseisen. Om nog meer een optimale kwaliteit na te streven, werd in ladrôme het HACCP-traject ingevoerd (een kwaliteitszorgsysteem dat werkt via gevarenanalyse en kritische controlepunten) voor een absolute hygiëne en een betere bescherming van de gebruiker. Bloesemwaters van ladrôme zijn puur & natuurlijk. Zonder enige toevoeging en van cosmetische kwaliteit. Daarom zijn ze geschikt als gezichtsreiniger, lichaamstonicum, als toevoeging (ipv water) aan zelfgemaakte natuurlijke cosmetica zoals crèmes, lotions, aftershaves, deodorants, douchegels, bodylotions, badwater, gezichtsmaskers en shampoo. Ook te gebruiken om gezichtsmaskers mee aan te maken i.p.v gewoon water.