Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aloe vera gel 98% 250 ml - Volatile

[Tijdelijk niet leverbaar]
3098

Verkoelt en verzorgd de huid.

250 ml

Waar kan ik Aloë Vera gel voor gebruiken?

Schaafwonden Breng ruim voldoende gel op de schaafwond aan en doe hier een eilandpleister op. De gel verlicht de eventuele pijn en versneld het genezingsproces. Dit werkt!

Verbrand door zon, muggenbulten, psoriasis: Vul een ijsklontjes tray met Aloë Vera gel en vries dit in. Deze klontjes zorgen voor een extra verlichting van pijn, roodheid en jeuk. Je kunt ze gewoon direct op de huid leggen. Maar natuurlijk kan je het ook zo gebruiken zonder het in te vriezen!

Masker tegen roos: Meng een eetlepel citroensap met twee eetlepels Aloë Vera gel en breng het aan op de haar aanzet net zoals je een haarmasker zou aanbrengen. Laat het 30 minuten intrekken en spoel het dan uit.

Verminderen van puistjes: Breng de pure Aloë Vera gel aan op je gezicht na het reinigen van je gezicht. Een dun laagje is meer dan voldoende en laat het vervolgens intrekken.

Pluizig haar: Breng een kleine hoeveelheid Aloë Vera op vochtig haar aan. Dit werkt niet alleen tegen pluizig haar, maar geeft het haar ook een mooie glans en maakt het zacht.

Striae: De genezende en verzachtende werking van Aloë Vera is zeer effectief bij het voorkomen en verwijderen van striae. De gel stimuleert namelijk de celgroei waardoor striae weer verminderd wordt. Breng pure Aloë Vera gel aan op de plek en masseer dit in. Herhaal dit dagelijks.

Droge voeten: Meng 4 eetlepels Aloë Vera gel met 2 eetlepels citroensap. Smeer het mengsel over de hele voet en laat dit 10 minuten intrekken. Spoel het vervolgens af met warm water. Het resultaat? Baby zachte voeten!