<< Vorige - Volgende >>


Ylang Ylang extra - Pranarom


Ylang Ylang extra - Pranarom
Ylang Ylang extra - Cananga odorata (Madagascar/Comores) 

Aromatische moleculen : Germacreen D, farnesyle acetaat, farneseen, benzyl benzoaat
Gedistilleerd deel : bloem

Op het lichaam: Verlaagt bloeddruk en hartslag. Brengt de hormonen in evenwicht. Goed tegen stress. Is een uitstekend middel voor de huid, reguleert de talgafscheiding.

Emoties & psyche behandelen: Geeft rust en verdrijft koppigheid. Werkt uitstekend bij depressie en kwaadheid. Brengt zelfvertrouwen terug.

Spiritueel - Energetisch: De zoete geur van deze olie roept gevoelens van vrede op en verdrijft kwaadheid.
Kwaadheid vormt een obstakel voor meditatie, healing, genezing en andere spirituele activiteiten.
Ylang-ylang kan slaapverwekkend zijn, dus niet aan te raden vlak voor het begin van een meditatiesessie.
De zoetheid van de geur kan voor sommige mensen een beetje zwaar zijn, het is dus beter de olie te mengen met bergamot of melisse.
Dit zal de kalmerende eigenschappen versterken maar ook de geur minder zwaar maken.

5 ml

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
€ 10.75

Aantal