Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Volatile

<< Vorige - Volgende >>


Volatile etherische olie Lemongrass


Volatile etherische olie Lemongrass
Lemongrass is sterk reinigend en laat een frisse wind door het huis waaien. Werkt zeer verhelderend en activeert de geest. Samen met salie in een bad- of massageolie neutraal stimuleert het het lymfesysteem om afvalstoffen beter af te voeren. Lemongrass is heerlijk om te verdampen in ruimtes waar gerookt wordt. Voor een zuivere atmosfeer: 3 druppels lemongrass met 3 druppels salie verdampen in een aromalampje.

Op het lichaam: Helpt goed bij verkoudheid, sinusitis, hoofdluis, spierpijn, reumatische pijnen, vermoeidheid, schimmelinfecties als bvb zwemmerseczeem, slechte bloedsomloop, slap weefsel en spierspanning, darminfecties, indigestie, koorts, hoofdpijn.
Lemongrass is bloedzuiverend, koortsverlagend en in de verdamper een uitstekende rookverdrijver en insectenverdrijver.
Emoties & psyche behandelen: werkt verhelderend, activeert de geest en zet aan tot nieuwe daden.
Spiritueel - Energetisch: Lemongrass maakt optimistisch en verdrijft negatieve gedachten.  Zeer nuttig om toe te passen bij een slecht humeur.  
Neem wat zoete amandelolie in de handpalmen, voeg er 1 druppel lemongrass aan toe en wrijf dit uit in je handen, ga dan met je handen rond je lichaam (in het aura) en ruik zeer grondig aan je handen.
Zo zal je de werking van de lemongrass onmiddellijk voelen.

5ml per flesje
€ 4.45

Aantal