<< Vorige - Volgende >>


Volatile etherische olie Kamille rooms 1 ml


Volatile etherische olie Kamille rooms 1 ml
Kamille Rooms: vooral gebruikt bij kinderen, voor diverse pijntjes. Heeft een ontkrampende werking. Bij menstruatiepijn: aan warm water 2 druppels roomse kamille toevoegen. Hiermee een handdoekje doordrenken, uitwringen en op de pijnplek leggen.Deze handeling meerdere keren herhalen.

Op het lichaam: Werkt heel genezend bij maagpijn, maagzuur en bij een aanhoudende slechte spijsvertering. Geeft verlichting bij pijnlijke tepels. Verzacht pijn in het algemeen.
Emoties & psyche behandelen: Helpt bij overgevoeligheid, rusteloosheid, ongeduld, woede en irritatie. Verdrijft spanning en angst.
Spiritueel - Energetisch: Kamille heeft een zeer sterke kalmerende en troostende werking.  Dit geldt voor de Roomse kamille én voor de Echte kamille.
Ze zijn werkzaam op alle niveau's : het lichamelijke, het emotionele en subtiele. 
De diepblauwe kleur van echte kamille wijst op de affiniteit met de keelchakra, waarop deze olie een versterkend en kalmerend effect heeft. 
Deze werking zal nog versterkt worden als de olie wordt gebruikt in combinatie met blauwe stenen zoals bvb sodaliet, lapis lazuli, ... 
Kamille gebruikt men voor het bevorderen van de communicatie.  Ook zeer nuttig als de waarheid gezegd moet worden, zonder bitterheid en/of boosheid. 
Roomse kamille is lichter blauw en heeft eveneens een rechtstreekse uitwerking op de keelchakra, maar dan wel in de hoogste octaven. 
Deze olie kan helpen de hoogste spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen en versterkt de mediamieke begaafdheid. 
Gebruik haar in combinatie met lichtblauwe stenen zoals chalsedoon, aquamarijn, ... 
Blauw is een zeer kalmerende kleur en dus ook kamille is zeer nuttig om opwinding en/of te grote activiteit in een chakra af te remmen (dus niet alleen in de keelchakra). 
Gebruik kamille om de aura te genezen op plaatsen waar sprake is van hitte, opgewondenheid, kwaadheid , ... 

1ml per flesje
€ 8.10

Aantal