Aura-Soma

 | 

Pomanders

<< Vorige - Volgende >>


Violette Pomander P14


Violette Pomander P14


Airconditioner - fles 100 mlBrengt rust en kalmte.  Goed in alle situaties om te kalmeren. 
Brengt evenwicht in de elektrische bewegingen van de twee kanten van de hersenen en dus evenwicht tussen linker- en rechter hersenhelft. 

Helpt het proces van transformatie.

De Violette Pomander opent je waarnemingsvermogen en bewustzijn voor de spirituele niveaus. Het helpt je contact te maken met je opdracht en je doel, het kan dagelijkse waarneming en bewustzijn vergroten. 
Kalmeert en verzorgt, zeer nuttig voor een meditatie. 
Deze pomander opent onze perceptie, helpt ons onze missie, ons doel te herkennen. Goed voor het kalmeren van alle situaties.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke pomander.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal