Edelstenen

 | 

Knuffelstenen

<< Vorige - Volgende >>


Tourmalijn knuffelsteen


Tourmalijn knuffelsteen
Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve.
Ook reinigt toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht.
 
Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol.

Toermalijn werkt heel rustgevend en kalmeert nervositeit. Toermalijn helpt bij alle vormen van infecties en vergiftigingen. Hij is een ideale hulpt bij gordelroos en keelproblemen. Toermalijn is zéér nuttig tegen allergieën en evenwichtstoornissen. ( ook bij syndroom van Ménière )
Hij versterkt het zelfvertrouwen, geeft inspiratie en levensvreugde. Hij verdrijft negatieve gedachten en verdriet. Is heel belangrijk voor het behandelen en bestrijden van stress en spanningen.

Toermalijn bevordert het zelfvertrouwen en de concentratie. Het mineraal beschermt tegen negatieve straling en gedachten, ontspant bij nervositeit en troost bij verdriet.

Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. 

Draag Toermalijn bij: duizeligheid, nervositeit, gebrek aan zelfvertouwen, zwakke concentratie, vallen en struikelen. Groene Toermalijn vergroot het doorzettingsvermogen, schenkt zelfvertrouwen en levenskracht. Helpt bij de ziekte van Ménière. Zwarte Toermalijn neutraliseert restspanning van elektrische apparaten en beeldschermen. Beschermt tegen tegen negativiteit van buitenaf, dit geldt zowel voor negatieve gedachtekrachten als voor aardstraling, radio-activiteit en ziekmakende lichaamsenergieën.
Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn.
€ 4.00

Aantal