Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Chakra Healing

<< Vorige


Testkit Chakra Geurfrequentie


Testkit Chakra Geurfrequentie
In de testkit zitten alle frequenties van de Chakra lijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de olie of spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:
BASIS CHAKRA Het basis chakra staat voor veiligheid, geborgenheid en verbinding met de aarde. Alle klachten op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak die te maken hebben met het basis chakra. Bebrek aan overvloed, basisbehoeften, lichamelijke problemen in het onderlichaam, botten, rugpijn. Niet thuis voelen op aarde. 
HEILIGBEEN Bij zwak of te actief werkend tweede chakra. Vooral vrouwen hebben hier blokkades. Bij gebrek aan creativiteit en spontaniteit. Met seksueel ontvankelijk zijn en de vrouwelijke kracht van de baarmoeder. Ook de magie van geboorte ligt hier. 
ZONNEVLECHT Bij een te gesloten, te open zonnevlecht te gebruiken. Bij te beperkte IK-kracht en zelfbewustzijn. Je grenzen aangeven en zorgen voor een gezonde balans tussen geven en nemen. Kun je goed met je macht omgaan, ben je onderdanig aan iemand. Hoe ga je met autoriteit om? 
HART CHAKRA Liefde in alle vormen ook eigenliefde. Zonder eigenliefde kun je geen liefde ontvangen en blijf je weggeven ten koste van jezelf. Hart, wat komt ervan uit je hart? Heb je een liefdevolle relatie die gelijkwaardig is? Gebruik deze geurfrequentie om alle vormen van liefde in balans te krijgen en je hartchakra zonder angst te openen. 
KEEL CHAKRA Communicatie, wat ligt er op je hart maar spreek je niet uit. Het uiten van cratieve vormen die vanuit jezelf ontspruiten. Voor jezelf gaan staan en voor je eigen mening uitkomen. Wanneer ga je je eigen waarheid horen en authentiek zijn? Om je keelchakra te openen, te reinigen en krachtig te maken. 
DERDE OOG Helder zien, het grote geheel en het weidse van het leven. Voor een inactief derde oog maar ook voor een overactief voorhoofd chakra. Heeft te maken met alle organen die in dit gebied liggen. Staat in verbinding met verschillende hormoonklieren in het hoofd. 
KRUIN CHAKRA Verbinding met de Kosmos en hogere sferen. Via de kruin kun je verbinding leggen met kosmische leiding zoals gidsen en andere hogere wezens. Ideeën en leiding kunnen je ondersteuning in het vinden van je levensdoel. Als je daar voor open staat. Te veel energie uit de kosmos kan tot psychische klachten leiden. 
KUNDALINI De energie stroom, de bekende slang, die vanuit de basis naar boven stroomt en bij de kruin weer naar beneden. Om de kundalini energie in balans te brengen.
€ 24.95

Aantal