Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Bewustwording

<< Vorige


Testkit Awareness


Testkit Awareness
In de testkit zitten alle frequenties van de Awareness lijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit met je eigen lichaam:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht.
Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?"
Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan.
Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?"
Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

Je kunt de olie in de buisjes natuurlijk gebruiken, maar daarvoor is de testset niet bedoeld.
Je kunt zonder het flesje te openen gebruik maken van de energie door het buisje bij je te dragen.

In deze kit zit:
AVALON Om je te verbinden met de mystieke kracht van Avalon, je te wenden tot de natuur en haar cyclussen en van de zon en de maan. Om als vrouw weer in je totale creatieve en magische kracht te komen. Kijk achter de nevelen. Deze frequentie kan je diep van binnen raken en schudt alle opgelegde beperkingen van je af die je hebt aangenomen in dit leven, maar ook de belastingen uit vorige levens zullen kunnen worden losgekoppeld. 
ATLANTIS Het mythische verloren continent spreekt voor velen tot de verbeelding. Mij gaat het vooral om de zuiver staat van zijn. De levensstijl waar wij alleen maar over kunnen dromen. Toch kunnen we ons steeds beter verbinden met dit deel in ons. Om je te verbinden met de energie van Atlantis.
LEMURIË De Lemuriërs waren allemaal bewust van hun Goddelijke oorsprong en hun Goddelijk Licht die in de geheime chakra achter het hart verankert was. Hun dagelijkse devotie, de aanroepingen tot het Hart van God in de Grote Centrale Zon zorgden dat hun levensenergieën in direct contact zonder onderbreking met de Bron des Levens verbleven. Ze leefden volgens het Goddelijke Plan; hun leven was Gods leven en het verbond tussen God en mens werd niet verbroken. Het was het volmaakte evenwicht tussen de Macrokosmos en de microkosmos, ofwel: zoals boven, zo beneden. 
INNER EARTH Verbinding met de het wezen AARDE, bewust worden dat je op een entiteit leeft waar je je mee kan verbinden. Wij zijn gewend om onze wortels in de aarde te voeren, maar je kunt ook vragen aan Aarde of zij zich met jou wilt verbinden. Dat is sneller en effectiever 
ROSSLYN Voor het verbinden met de energie van de Leylijn die onder Rosslyn loopt, een activerende en tegelijkertijd aardende, rustgevende energie. Deze geur zet je 'aan'. Je kunt werken met focus en concentratie. 
ALTAI Atai, daarvan zeggen ze dat daar de wereld is geboren. De energie is krachtig en zuiver. En geurfrequentie die je brengt naar je oorspronkelijke ZIJN.
€ 24.95

Aantal