Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Pranarom

<< Vorige - Volgende >>


Strobloem Italiaans - Pranarom


Strobloem Italiaans - Pranarom
Strobloem - Helichrysum Italicum

BIO

Op het lichaam: Is zeer geschikt bij de behandeling van spierletsels en verstuikingen waarbij hematomen ontstaan. Strobloem wordt soms de Arnica onder de etherische oliën genoemd.
Helpt goed bij blauwe plekken, ontstekingen, eczeem, neusverkoudheid & sinusitis, aderontstekingen, bacteriële infecties, griep, koorts, stress, astma, bronchitis, allergische huiduitslag, een te hoge bloedsuikerspiegel, leverklachten en helpt voor een betere doorbloeding.

Emoties & psyche behandelen: Strobloem activeert de intuïtieve zijde van de hersenen, dit is zeer belangrijk voor het beoefenen van meditatie, visualisatie, of allerlei andere therapieën. Brengt inspiratie bij het beoefenen van muziek, schilderen, poëzie, ...

Spiritueel - Energetisch:  Van strobloem brengt je in contact met het gevoel van mededogend.
Meng twee druppels roos en een druppel strobloem (in 30 ml basisolie).  Deze combinatie brengt het denken (hoofd) en het voelen (hart) bij elkaar.

5 ml

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
€ 31.93

Aantal