Cursussen

 | 

Chakratherapie

<< Vorige


Startpakket Cursus Chakratherapie 2


Startpakket Cursus Chakratherapie 2
Startpakket Cursus Chakratherapie 2

Als u dit startpakket samen besteld met de cursus, ontvangt u 15% korting op de cursus Chakratherapie
25% korting op de cursus chakratherapie bij aankoop van beide startpakketten.

Dit startpakket bestaat uit:
+ Chakra edelsteenset 
+ Chakra Aurasprays 
+ Neutrale massage olie
+ Chakra olie geurmengel


Chakra staven set 

Set van 7 stenen staafjes in de chakrakleuren - in fluwelen tasje


Deze chakrastaven zijn mooie staven en zijn elk 5,5 cm lang en worden speciaal uitgekozen voor chakraleggingen.

De steensoorten zijn: rode jaspis, perzik aventurijn, goud kwarts, groene aventurijn, sodaliet, amethist, lapis lazuli.

Met deze chakra staven set kan je een edelstenen legging doen om je chakra systeem te ontdoen van negatieve spanningen en blokkades. En je chakra's terug in harmonie te brengen.

Je ontvangt een uitgebreide gebruiksaanwijzing om op de juiste manier de stenen te gebruiken.+

Chakra Healing Geurfrequentie Aurasprays flesjes set van 7 flesjes
Gemaakt en samengesteld door de De Groene Linde, meesters in het maken van heerlijke geurfreqenties met een gerichte werking.

auraspray Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans worden gebracht.


Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.

De chakra geurfrequenties Auraspray's helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen te hoogte van elke chakra.  

Aurasprays: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. Of spuit ter hoogte van de chakra.

+

Volatile neutrale massage olie 


Neutraal Massage-Olie van Volatile is zoals de naam het al zegt: Neutraal en tevens reukloze Massage-Olie. 
Er zijn geen essentiële oliën toegevoegd dus kunt u deze olie als basis gebruiken voor uw eigen samenstelling. 

Wees niet bang te experimenteren met geuren en samenstellingen, echter overschrijdt de 3% toevoeging liever niet. Verder is Neutrale Massage-Olie zeer geschikt voor diegene die niet van geurtjes houdt. 
Ook Neutrale Massage-Olie van Volatile heeft die rijke basis van 90% Amandel-Olie en 10% Jojoba-Olie. 

Merk: Volatile 
Inhoud: 250 ml 

+

Volatile chakra olie geurmengel set van 7 flesjes

Verkrijgbaar voor elke chakra

Samenstelling: Voor elke chakra een andere essentiële olie mengeling. 

Gebruik: Essentiële oliën kunnen vermengd worden met een neutrale massage olie, badolie, douchegel, bodymilk of met dode zeezout. Verder kunnen de geurige essentiële oliën verdampt worden in een aromalampje of met behulp van een aromasteentje. En ze kunnen geïnhaleerd worden of verwerkt worden in aromatische stoombaden, baden, voetenbaden of kompressen. 

• Verdampen: alle essentiële oliën zijn antiseptisch en verdampen makkelijk. Het is daarom een prettige manier om een aangename geur en sfeer te creëren in uw woonhuis of werkruimte. Doe wat water boven in een aromalampje en voeg daar een paar druppels (maximaal 6) essentiële olie aan toe. Steek het waxinelichtje in het aromalampje aan en al snel begint de olie te verdampen. Voor kleine ruimten kan ook een aromasteentje gebruikt worden. 
• Stomen en inhaleren: stomen is een heel effectieve manier om essentiële oliën te gebruiken. Houdt uw hoofd onder een handdoek, boven een schaal met heet water en voeg daar 2 tot 4 druppels essentiële olie aan toe. Ook is het mogelijk om twee druppels essentiële olie op uw hoofdkussen of op een zakdoek te doen. 
• Baden: gebruik nooit onverdunde essentiële oliën in het bad, maar vermeng ze met een neutrale badolie. Vermeng ca. 10 ml badolie met 4 tot 6 druppels essentiële olie. Het warme badwater bevordert de opname van de essentiële oliën door de huid. Een bad van ca 15 minuten garandeert een optimale werking van de essentiële oliën. Ook een verzorgend voetbad behoort tot de mogelijkheden. Gebruik daarvoor 2 druppels essentiële olie met twee eetlepels dode zeezout of 5 ml neutrale badolie. 
• Massage: Meng twee tot zes druppels essentiële olie in 10 ml neutrale basisolie. Voor kinderen, ouderen en tijdens de zwangerschap wordt maximaal 1 druppel essentiële olie per 10 ml basisolie aangeraden.
• Kompressen: Vul een schaal met warm of koud water en voeg daar 4 tot 6 druppels essentiële olie aan toe. Doordrenk een handdoek met dit water en leg het koude of warme kompres op de te behandelen plek. Een koud kompres met lavendel en Roomse kamille heeft bijvoorbeeld een heerlijk verkoelende werking bij een verzwikte enkel. Bij buikpijn is een warm kompres met lavendel, marjolein en Roomse kamille aan te raden. Werken met de materialen die je bestudeert.

Bij elke cursus kan je (maar dit is geen verplichting) kiezen uitverschillende startpakketten. Deze pakketten bevatten een aantal hulpmiddelen om alles wat je leert in de cursus onmiddellijk in de praktijk om te zetten.  Deze pakketten helpen je al een stuk op weg om tijdens je deelname aan een cursus zelf je eigen ervaring op te doen.
Op deze manier kan je experimenteren én onderstussen van persoonlijke begeiding genieten. Dit geeft je een extra gevoel van zelfvertrouwen, omdat je ook hiervoor mijn hulp kan inroepen.
Het is zéér nuttig om tijdens de cursus te werken met de materialen en/of producten die je bestudeert. 
€ 254.90

Aantal