Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Robijn hanger


Robijn hanger
Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend. Deze steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed.
Robijn maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen.
Hij bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen.
Op fysiek niveau geeft de steen ook kracht en vitaliteit en helpt tegen uitputting en apathie.
Robijn werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op hyperactiviteit (ADHD), de bloedcirculatie, koorts, nieren en bijnieren, de voortplantingsorganen, de milt en infectieziekten.
Hij werkt positief voor haar, huid en nagelgroei. Stimuleert de energiedoorstroming in het lichaam. Helpt goed bij luchtwegproblemen.
Werkt zéér goed bij vermoeidheid, koorts, buikkrampen, suikerziekte, syndroom van Down en melancholie.
Robijn kan nuttig zijn tijdens de zwangerschap en kan helpen (als er geen fysieke redenen is) om geen miskraam te krijgen.
Robijn is werkzaam op alle velden van bestaan en energie, versterkt de intuïtie, ontwikkelt het hoger denken en geeft moed. Ook helpt hij om meer doorzettingsvermogen te krijgen.
Robijn is een goede keuze om extra kracht te krijgen na een moeilijke periode.
Gebruik Robijn zeker om: melancholie te verdrijven en een miskraam te voorkomen. En Robijn werkt hartversterkend, is goed tegen vermoeidheid, geeft moed en sterkt de wilskracht.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

€ 16.60

Aantal