Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Rhodoniet hanger


Rhodoniet hanger
Rhodoniet is een zeer krachtige genezer voor emotionele fysieke wonden.   Daarom is hij een zeer goede steen als eerste hulp bij ongevallen.  Hij kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen.  Maar ook bij gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar.
Rhodoniet kan een grote hulp zijn bij ruzie en conflict. Dit omdat hij helpt om te vergeven en stimuleert de verzoening, het wederzijds begrip en vriendschap.
Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens sterk verminderd.
Bij psychische wonden verzacht deze steen en heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling.
Op fysiek niveau geneest rhodoniet wonden en vermindert littekens.  Maar hij heeft ook een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten. 

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 4.50

Aantal