<< Vorige - Volgende >>


Palo Santo - Heilig Hout - zakje hout los


Palo Santo - Heilig Hout - zakje hout los
Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijk zoete geur wanneer het ontstoken wordt.
Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn.
Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien.

Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

Let op: bij de eerste keer ontbranden duurt het wat langer voordat het gaat gloeien.

Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.

Hoe gebruik ik Palo Santo of Heilig Hout ?
Steek het uiteinde van het stokje aan en laat het even branden, totdat je de kern ziet gloeien. Blaas de vlam uit, zodat het hout gaat gloeien en er rook vanaf komt.

Je kunt het stokje op een brander, abaloneschelp of een vuurvast schaaltje leggen. Gaat het stokje na enige tijd uit kan je alles nog eens herhalen.

Reiniging van de woonkamer en andere vertrekken.
Je steekt een stukje Palo Santo aan, laat het gloeien en leg het in een abalone schelp.
Loop met de schelp naar alle hoeken van het vertrek.
Sluit na dit ritueel de deur van de kamer.  Wens je een heilige of veilige kamer in te richten, kan je dit dagelijks herhalen en dan zal de ruimte warmte & rust uitstralen.

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt. Gewicht ca. 25 gram. 
€ 7.95

Aantal