Bloesems

 | 

Pacific essences

<< Vorige - Volgende >>


Pacific essences CELLULAR MEMORY


Pacific essences CELLULAR MEMORY
CELLULAR MEMORY - cel geheugen

Ondersteunt en versterkt de aangeboren intelligentie van elke cel om evenwicht en harmonie in stand te houden, om te overleven en om bij te dragen aan het overleven van het geheel. Herinnert elke cel aan zijn dharma (doel) en unieke bijdrage aan het hele bestaan. Zorgt dat elk atoom zijn functie onberispelijk uitvoert. Ondersteunt je bij het contact maken met je eigen unieke goddelijke plan. Activeert en verlevendigt je eigen unieke DNA blauwdruk.

L Herstelt de herinnering aan het doel van de cellen.
E Verdrijft moedeloosheid.
M Innerlijke vrede en het weten dat alles zich perfect ontwikkelt.
S Het goddelijke omarmen.


Welke Pacific essences zijn hier gebruikt:
Anemone De gave om te reageren op "wat is" en te vertrouwen op de onein-dige wijsheid van wie je bent en waarom je juist deze incarnatie hebt gekozen.
Candystick Brengt je opnieuw in verbinding met de tijd/ruimte waar de zaad en eicel bij elkaar kwamen om je dit speciale leven te geven en versterkt de vrije wil om je te laten doorgaan op je pad en het bewustzijn om je doel te begrijpen en te accepteren of opnieuw te bevestigen.
Diatoms Verlicht elke cel en elk onderdeel van je lichaam/geest met de kennis van het doel van je ziel in deze incarnatie. Poison Hemlock Doorgaan op het pad van je leven zonder verlamd te raken of vast te lopen; voor het accepteren en omarmen van "wat is".
Silver Birch Laat je nieuwe zaden planten van energie en intentie, voor de vervulling van je levensdoel.

25ml per flesje
€ 15.75

Aantal