Bloesems

 | 

Pacific essences

<< Vorige - Volgende >>


Pacific essences Abundance remedie


Pacific essences Abundance remedie


Verkrijgbaar in bloesem en sprayPacific essences Abundance remedie

Ontdek je innerlijke verbinding met de bron van al wat is en manifesteer je verlangens en je wensen in alle gebieden van je leven.
Verbind je met de stroom van het leven van waar uit alle manifestaties ontstaan. Dit maakt het mogelijk om de principes van de schepping in je dagelijks leven te gebruiken, zodat je 100% verantwoordelijk bent voor de realiteit die je ervaart. Het is een remedie van transformatie van het bewustzijn en ze helpt je om moeiteloos aansluiting te vinden bij het vermogen: "Ik schep mijn eigen werkelijkheid". Ze versterkt het begrip dat we allemaal de auteur zijn van ons leven en niet de toehoorders.

Het gebruik van de remedie?
De aanbevolen manier om de Balancer remedie te gebruiken is elke 10-15 minuten een paar (3 tot 4) druppels te nemen. Sommige mensen zullen ervaren dat het zo frequent nemen van de remedie te veel energie is om in een keer te integreren. We moedigen je aan om te experimenteren om de voor jou meest geschikte dosering te vinden. Je kunt deze remedie direct vanuit het flesje innemen, verdund in een glas water, en/of gebruikt als badtherapie.

Abundance spray
Abundance spray bevat pure mandarijn olie en de Abundance remedie op waterbasis.

Het gebruik van de spray?
Spuit regelmatig de spray in het aura ter hoogte van het bovenlichaam. Liefst op de blote huid. 

Het is nuttig om de spray en de remedie(druppels) te combineren.

Bloesem: 25ml : € 13,80
Spray: 25ml : € 15,50
€ 13.80


Aantal