Edelstenen

 | 

Knuffelstenen

<< Vorige - Volgende >>


Obsodiaan zwart knuffelsteen


Obsodiaan zwart knuffelsteen
Sterke band met Moeder Aarde, beschermend, de steen van de waarheid, yin en Yang evenwicht.

Obsidiaan is een zeer inzichtgevende en reinigende steen.  Hij bevordert persoonlijke ontwikkeling door inzichten in je eigen problematiek en helpt bij het  opruimen van trauma's en problematiek uit het verleden. 
Hij brengt waarheid, de oorzaak van dingen of ziektes.  Dit geeft als resultaat dat verdrongen emoties naar boven kunnen komen. 

Deze steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. 

Hij vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. Maar omdat hij zeer krachtig werkt en dit felle emoties naar boven kan brengen die confronterend kunnen zijn, is het beter dat de steen steeds gecombineerd word met een steen die eigenliefde sterk maakt.  Bvb rozekwarts...
Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, ...) op. 
Bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen en kan verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.
€ 2.00

Aantal