Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Obsidiaan zwart hanger


Obsidiaan zwart hanger
Is goed voor een te hoge bloeddruk en bevordert het herstel van de huid na verwonding. Ondersteunt het skelet en de ruggenwervels.
Werkt zeer goed bij aandoeningen van de luchtwegen zoals verkoudheid, griep, ...
Obsidiaan heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en stimuleert de werking van de panceas, lever en de nieren.   Ook werkt obsidiaan pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.
Geestelijk werkt hij ontspannend bij onrust en prikkelbaarheid en bevordert een goede nachtrust. Helpt zeer goed bij geestelijke vermoeidheid.
Obsidiaan is ook sterk inzichtgevend en reinigend.  Hij stimuleert je persoonlijke ontwikkeling door je inzicht te geven in jezelf en helpt je bij het opruimen van bagage uit het verleden.
Hij brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen en/of ziekte en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.
De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. Obsidiaan vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen.
Deze steen is echter niet voor gevoelige mensen aan te raden.  Obsidiaan kan zeer krachtig werken.  Dit omdat hij heftige emoties naar boven kan halen en omdat sommige inzichten erg confronterend kunnen zijn.  
Een alternatief voor deze gevoelige mensen is de zachter werkende variant zoals apachetranen of sneeuwvlok obsidiaan.
Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 5.00

Aantal