Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Merliniet hanger


Merliniet hanger
Merliniet heeft een sterke connectie met spiritualiteit en magie. Hij helpt contact te maken met andere werelden en dimensies, met je gids maar ook nieuwe gidsen en/of overledenen. Daarom is merliniet een bijzondere geschikte steen voor sjamanisme, mediumschap, divinatie (bijvoorbeeld tarot en numerologie), Lichtwerk, healings en andere spirituele activiteiten. Omdat het een sterke connectie heeft met de elementen en de kracht heeft om deze te verenigen, is merliniet ook een goed hulpmiddel bij Wicca en bij het werken met het Medicijnwiel.

Maar naast het stimuleren van spirituele inzichten en spirituele ontwikkeling kan de steen ook, naar binnen gericht, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling bevorderen.
Hij helpt je om ook de donkere kanten van je persoonlijkheid te zien én te accepteren door het begrip dat er altijd een combinatie is van donker en licht, yin en yang...

Merliniet helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen uit het verleden te verminderen en hier voorbij te groeien.   Omdat de steen ook het contact met vorige levens vergemakkelijkt, is het een heel geschikte en bijzonder goede steen om negatief karma op te ruimen.

Door deze eigenschappen herstelt merliniet de natuurlijke balans en helpt je evenwichtiger, sterker en gelukkiger in het leven te staan.
Fysiek bevordert merliniet de doorstroming van energie door het lichaam en heeft hierdoor een positieve invloed op de bloedsomloop, het zuurstoftransport en het hart, het zenuwstelsel en de hersenen en de darmen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 5.00

Aantal