Aura-Soma

 | 

Quintessences

<< Vorige - Volgende >>


Maha Chohan - Licht Turkoois Q13


Maha Chohan - Licht Turkoois Q13


Airconditioner - fles 100 mlEen grote leraar -  maakt ons bewust van onze nood iets tot uitdrukking te brengen op het emotionele niveau. 

Straal voor de Lichtwerkers en Rainbow Warriors.
"Om vanuit het hart te zeggen wat we voelen". 

Ondersteunt het werken met kristallen. Schept een verbinding tussen de mentaal en de geest. Zeer goed voor artiesten, helpt inspiratie te krijgen. 

Toegang en diep contact met onze innerlijke leraar en meester. Deze meester is de enige meester veronderstelt nooit geïncarneerd te zijn. Creëert een communicatie-verbinding tussen je geest en je ziel. 
Het Aquariustijdperk, de terugkeer van Atlantis. Roept voorwetenschappelijke kennis op. Brengt nieuwe beschaving. Verlicht en maakt bewust.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal