Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Maansteen blauw hanger


Maansteen blauw hanger
Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Deze steen bevordert de intuïtie en de vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. Deze steen heeft ook een sterk effect op de slaap en je dromen en helpt bij slapeloosheid. Ook helpt hij je om je dromen beter te herinneren.
Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.
Op fysiek niveau werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. Deze steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.
Ook geeft hij goede resultaten bij zwaarlijvigheid, spierzwakte en cellulitis. En helpt bij het bekoelen en kalmeren van hoog oplopende emoties.
Verder helpt maansteen bij maagklachten, menstruatiestoornissen, waterzucht, futloosheid en verstopping. Versterkt het voortplantingsmechanisme in de onderbuik en werkt daarmee uitstekend tegen onvruchtbaarheid.
Maansteen neemt spanningen weg bij stress, onrust en angst. Hij beschermt reizigers.
Het is een steen van hoop en reinheid en helpt tegen ontevredenheid en hebzucht.
Maansteen verzacht het gevoelsleven en is daarom de uitstekende steen om de verharde, verbitterde mensen weer gevoeliger te maken.
Het is een vrouwelijke steen en is dus geschikt om mannen in aanraking te laten komen met hun vrouwelijke kant. Maansteen wordt veel gebruikt bij onvruchtbaarheid. ( op voorwaarde dat de onvruchtbaarheid afkomstig is van een verstoorde hormoonhuishouding of gespannenheid. ) Deze steen helpt bij ongeluk en vergiftiging, is goed voor de maag, tegen maagzuur, helpt bij menstruatiestoornissen (hormonen) maakt spontaan en bevordert de spijsvertering.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 6.00

Aantal