Edelstenen

 | 

Knuffelstenen

<< Vorige - Volgende >>


Maansteen  knuffelsteen


Maansteen knuffelsteen
Maansteen geeft helderheid van geest, behoud voor waterzucht, emotioneel evenwicht en bevorderd de zwangerschap. Maansteen brengt hormonaal evenwicht.
Maansteen geeft goede resultaten bij zwaarlijvigheid, spierzwakte en cellulitis. Helpt bij het bekoelen en kalmeren van hoog oplopende emoties.

Helpt bij maagklachten, menstruatiestoornissen, waterzucht, futloosheid en verstopping. Versterkt het voortplantingsmechanisme in de onderbuik en werkt daarmee uitstekend tegen onvruchtbaarheid. Neemt spanningen weg bij stress, onrust en angst. Het beschermt reizigers.
Het is een steen van hoop en reinheid en helpt tegen ontevredenheid en hebzucht. Maansteen verzacht het gevoelsleven en is daarom de uitstekende steen om de verharde, verbitterde mensen weer gevoeliger te maken.

Het is een vrouwelijke steen en is dus geschikt om mannen in aanraking te laten komen met hun vrouwelijke kant. Maansteen wordt veel gebruikt bij onvruchtbaarheid. ( op voorwaarde dat de onvruchtbaarheid afkomstig is van een verstoorde hormoonhuishouding of gespannenheid. ) Deze steen helpt bij ongeluk en vergiftiging, is goed voor de maag, tegen maagzuur, helpt bij menstruatiestoornissen (hormonen) maakt spontaan en bevordert de spijsvertering.

Toepassing:
* Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
* Draag de steen op zak
* Maak edelsteenwater of edelsteen essence

Let op!:  Wilt u alleen een steen bestellen en niet teveel verzendkosten betalen, plaats uw bestelling dan via het contactformulier. Wilt u meerdere stenen of andere artikelen erbij bestellen, plaats het artikel dan in de winkelwagen door op de bestelbutton te klikken.
€ 3.00

Aantal