<< Vorige - Volgende >>


Lady Nada - Licht Roze Q03


Lady Nada - Licht Roze Q03


Airconditioner - fles 100 mlBevrijdt de aura van negatieve emoties.

Brengt onvoorwaardelijke liefde  - een diepe liefde. 
Vermindert het gevoel van agressie van buitenaf of van binnenuit. 

Zuivert negativiteit zodat we liefde voor onszelf terug kunnen vinden. Geblokkeerde communicatie wordt opnieuw mogelijk. 
Kan je vermogen om relaties aan te gaan versterken. Vermindert agressie om je heen. Maakt communicatie die geblokkeerd is of dreigt te blokkeren weer mogelijk. 
Balanceert de mannelijke en vrouwelijke aspecten in jezelf. De pure liefde van de goddelijke, heilige moeder. 

Brengt balans in de ziel.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal