Kruiden & Thee

 | 

Plantencomplexen

<< Vorige


ladrôme Menodrome


ladrôme Menodrome


Vrouwelijk evenwichtDe menopauze, het ophouden van de menstruaties en dus de vruchtbare periode, is voor de vrouw zeker geen eindpunt, maar de aanzet tot een nieuwe levensfase.
Om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen en vitaal door het leven te stappen is MENODROME een natuurlijke hulp.

Plantenextracten:
Zilverkaars (Cimicifuga racemosa): is een Noord-Amerikaanse plant met sierlijke aren van roomwitte bloempjes. De wortel ervan helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, en prikkelbaarheid

Monnikenpeper (Vitex agnus – castus): de donkere, pepernootachtige vruchten van deze plant met slanke, lavendelpaarse bloemenaren, sterken aan tijdens de menopauze.

Spitslobbige vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris): is een plant met cirkelvormige, geplooide bladeren en geelgroene bloemen. Ze is bevorderlijk voor het evenwicht van de vrouw.

Duizendblad (Achillea millefolium): met zijn fijn gevederde bladeren bevordert de bloedsomloop bij de vrouw in de overgang Hop (Humulus lupulus) : draagt met zijn milde ontspannende werking bij tot een probleemloze overgang

Etherische olie: Scharlei (Salvia sclarea): deze aan salie verwante plant levert bij uitstek een etherische olie die bij overgangsverschijnselen met goed resultaat wordt ingezet. 

Inhoud: 50 ml - BIO
€ 6.45

Aantal