Kruiden & Thee

 | 

Plantencomplexen

<< Vorige - Volgende >>


ladrôme E-Padrome


ladrôme E-Padrome


Gezonde stofwisselingDe lever is de grootste klier in ons lichaam die tal van vitale functies vervult. Zoals het verwerken van voedingsstoffen, het aanmaken van gal voor de vetvertering en vooral het onschadelijk maken van belastende stoffen voor het organisme (voedingsadditieven, alcohol, medicijnen…). HEPADROME geeft de lever en de galblaas een welgekomen ondersteuning.

Plantenextracten:
Mariadistel (Silybum marianum): deze wondermooie distel met melkwitte strepen op de bladnerven en paarse bloemen, ondersteunt met zijn zaden vooral de reinigende werking van de lever. Vooral bij het ontgiften van alcohol, geneesmiddelen, voedinsgadditieven, milieugiften…

Artisjok (Cynara scolymus): het ongeöpende bloemhoofd van deze plant is een ware delicatesse in de keuken, maar de bladeren ervan zijn heel goed voor de lever – en galfunctie. Ze ondersteunen de vertering van vetten en zijn goed voor de cholesterolspiegel.

Paardebloem (Taraxacum officinale): vooral de wortel van deze plant heeft een positieve invloed op de lever en galblaas.

Etherische olie: Pepermunt (Mentha piperita): deze overbekende, pittige plant heeft een ontspannende werking op de spijsvertering en bevordert de vorming van gal door de lever. 

Inhoud: 50 ml - BIO
€ 6.45

Aantal