Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Labradoriet hanger


Labradoriet hanger
Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Hij beschermt het eigen energieveld (je aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Deze steen vermindert angsten en geeft je kracht, vertrouwen, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Maar ook versterkt labradoriet je intuïtie en mediamieke gaven. Deze steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen naar boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.
Deze steen werkt zeer kalmerend.
Op fysiek niveau reguleert labradoriet de stofwisseling en heeft hij een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten. Hij werkt goed op lever, nieren en pancreas. Ook helpt hij zeer goed bij oververmoeidheid.
Maar labradoriet is een zeer sterk amulet tegen alle negativiteit uit je omgeving.   daarom is labradoriet is een heel belangrijke steen want hij beschermt je aura. Veel mensen hebben in deze drukke en veeleisende maatschappij behoefte aan bescherming van hun aura.
Het is een uitstekende steen voor gevoelige mensen.
Stimuleert verder de organen die bij de meeste van ons nog slapende zijn. Is dus de steen om paranormale gaven te ontwikkelen.   Het geeft zelfvertrouwen en helpt een drugs- en alcohol verslaving te overwinnen.   Het is de steen bij uitstek bij negatieviteit en helpt een realistische kijk op het leven te geven. 

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 6.00

Aantal