Aura-Soma

 | 

Quintessences

<< Vorige - Volgende >>


Kwan Yin & Lao Tsu - Licht Oranje Q11


Kwan Yin & Lao Tsu - Licht Oranje Q11


Airconditioner - fles 100 mlEen helende energiestraal naar diepe vrede. 

Het verleden loslaten brengt compassie mee - helpt trauma’s uit het verleden te integreren zonder de nood ze terug te herleven in het heden.  Helpt ons te bevrijden van oude gewoonten en negatieve gedachten en handelingen. 

Deze Quintessence is een flesje dat shocks uit het verleden kan genezen, helpt de tijdlijn te helen. 

Helpt ook om jezelf te bevrijden van diep ingegroeide gewoontes en negatieve gedachten en om oude gewoontes te veranderen. 
Geeft zicht op de redenen en oorzaken van ziekten en de gevoelens daarbij. Een helende energiestraal.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal