Edelstenen

 | 

Knuffelstenen

<< Vorige - Volgende >>


Kunziet knuffelsteen


Kunziet knuffelsteen


momenteel niet leverbaar bij leverancierKunziet is een zeer spiritueel krachtige en beschermende steen. Hij werkt sterk in op het hart chakra en stimuleert hierdoor eigenschappen als dienstbaarheid, nederigheid, tolerantie, het vermogen om je te verplaatsen in een ander, fouten toegeven en kritiek ontvangen, overgave, ergens helemaal voor gaan en helpt je met het ontvangen en geven van liefde.
Deze steen maakt flexibel en onafhankelijk, vermindert blokkades en weerstanden en helpt je gevoelens te uiten. Hierdoor helpt het bij het opruimen van emotionele bagage uit zowel dit als vorige levens.
Kunziet werkt opbeurend en inspirerend en heeft hiermee een goede invloed op (bipolaire) depressies. Hij brengt balans in ratio en intuïtie.
Op spiritueel niveau beschermt kunziet tegen alle soorten negatieve invloeden zoals negatieve energie, negatieve straling en negatieve invloeden van mensen.
Tevens bevordert de steen een diepe meditatie.
Op fysiek niveau heeft hij een positieve werking op de zenuwen bvb zenuwpijn en neuralgie.  Hij werkt goed op het geheugen, epilepsie, de zintuigen, ischias, gewrichten, een beklemmend gevoel in de borst, hart en bloedsomloop. Kunziet kan afvallen ondersteunen als het overgewicht (deels) een emotionele oorzaak heeft.

Toepassing:
* Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
* Draag de steen op zak
* Maak edelsteenwater of edelsteen essence

Let op!:  Wilt u alleen een steen bestellen en niet teveel verzendkosten betalen, plaats uw bestelling dan via het contactformulier. Wilt u meerdere stenen of andere artikelen erbij bestellen, plaats het artikel dan in de winkelwagen door op de bestelbutton te klikken.
€ 0.00

Aantal