Lichtwesen Essences

 | 

Elohim

<< Vorige - Volgende >>


Kristalhart kristalijn


Kristalhart kristalijn
Kristallijnen Straal van de Elohim * Verbinding

Werking:

• Verbinding tussen licht en de stoffelijke wereld
• Verbinding van polen en principes
• Verbinding met de Goddelijke ordening
• Volkomenheid, heelheid
• Alomvattend bewustzijn

De Elohim van de kristallijnen straal verbinden. Zij verbinden licht en de stoffelijke wereld, al wat geschapen en ontstaan is met de Goddelijke impuls, het Goddelijke principe met het aardse en de mensen.
Men vindt hun kracht overal daar, waar schijnbaar leegte is: tussen atoomkernen en elektronen, tussen de planeten in het zonnestelsel, tussen de zonnestelsels. Omdat de kristallijnen straal een hoge trilling heeft en alles doordringt, kan hij worden gebruikt om deuren te openen, waar men anders geen toegang toe krijgt: om hardnekkige blokkades op de lossen en om informatie of genezende energie door te geven.

Zo is hij ook het transportmiddel voor de energetisch werkende substanties en kan hij de werking van homeopathie, essences of energetische technieken versterken. Met de kristallijnen straal kunnen de kristallijne structuren van het lichaam op een hoger trillingsniveau worden gezuiverd, en tenslotte tot in het hoogste trillingsniveau komen.

Gebruikers benutten de kristallijnen straal van de Elohim om de verbinding in het lichaam te versterken: bij breuken, bij snijwonden, bij zenuwbeschadiging. Anderen laten weten dat zij duidelijker kennis en inzicht verkregen nadat zij met de kristallijnen straal gewerkt hadden. Ook verwierven ze innerlijke vrede en kalmte. 

Gebruik:

Harten van kristal uit loodvrij glas met ingeslepen stralen dragen de trilling van de Elohim.  Je kunt dit kristal op het lichaam, in hemd of broekzak, of in een sieraad dragen.  Wanneer je het kristalhart als sieraad wilt dragen kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger. 
Ieder kristalhart wordt exclusief voor LichtWesen met de hand geslepen. 

Maat: 40 mm
€ 48.00

Aantal