Lichtwesen Essences

 | 

Elohim

<< Vorige - Volgende >>


Kristalhart geel


Kristalhart geel
Gele Straal van de Elohim * Vreugde

Werking:

• Vreugde en levendigheid ontwikkelen
• Opgeruimd zijn
• Toegang tot het weten van de ziel verkrijgen
• De innerlijke wijsheid ontplooien

De gele straal van de Elohim is de kracht van het groeien en ontstaan. Hij schenkt de mensen levendigheid, vreugde, beweging en aansporing. Hij ondersteunt bij het ontplooien en versterkt de wilskracht. In situaties waarin men de hoop verloren heeft, brengt de gele straal vertrouwen.

Hij bevordert een positieve instelling, interesse in de omgeving en de eigen activiteit.

De Elohim van de gele straal zorgen ook voor het weten en de wijsheid. Zo ondersteunen ze, op alle niveaus - van het aardse tot het hoogste - het leren.
Door deze kracht wordt ook de vreugde van het leren en de opmerkingsgave versterkt. Veel gebruikers beschrijven de gele straal als stimulerend, verwarmend en verlichtend. Zij voelden zich vrolijk en zwierig, opgemonterd, vol levensvreugde en kracht. Er komt een stille vreugde vrij, een innerlijk, rustig geluksgevoel. Sommige gebruikers namen weer een rechte lichaamshouding aan.

Sommige berichten ook dat hun kinderen beter konden leren, en hun huiswerk sneller konden afmaken toen zij de essence gebruikten.

Gebruik:

Harten van kristal uit loodvrij glas met ingeslepen stralen dragen de trilling van de Elohim.  Je kunt dit kristal op het lichaam, in hemd of broekzak, of in een sieraad dragen.  Wanneer je het kristalhart als sieraad wilt dragen kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger. 
Ieder kristalhart wordt exclusief voor LichtWesen met de hand geslepen. 

Maat: 40 mm
€ 48.00

Aantal