Aura-Soma

 | 

Pomanders

<< Vorige - Volgende >>


Koningsblauwe Pomander P13


Koningsblauwe Pomander P13


Airconditioner - fles 100 mlVrede, innerlijke visie en rust.

Versterkt de perceptie van de zintuigen. Opent de verbeelding en de intuïtie. Helpt depressies overwinnen. Ondersteunt & versterkt relaties met anderen.

De koningsblauwe pomander komt door ons derde oog en is verbonden met fenomenen zoals helderziendheid en telepathie…
Geeft zin voor realiteit aan degenen die vaak ''luchtkastelen'' bouwen. Versterkt zintuiglijke waarneming. Opent verbeeldingskracht en intuïtie helpt tegen depressieve gevoelens. 

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke pomander.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal