Intentiekaarsen met Kosmische Symbolen


Intentiekaarsen Kosmische Symbolen of Cosmic Candles Intentie kaarsen 
Van Joke de Bruin.

De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige oliën, en hebben een brandduur van circa 216 uur. De kaarsen zijn reukloos en walmen niet.
Ze branden 9 dagen en 9 nachten om de intentie, die samen trilt met het symbool op de kaars, te bekrachtigen. Alle intentiekaarsen zijn voorzien van een mooi geschreven tekst die vanuit het kosmische symbool wordt aangereikt.

Joke de Bruin omschrijft het zo: Een Kosmisch Symbool bevat unieke informatie die door middel van trillingen wordt overgebracht. De * 'draden van energie' waaruit het symbool bestaat, brengen hierdoor frequentieverhogingen en frequentieveranderingen tot stand. De symbolen doen dit automatisch, zo kan dit bvb al onbewust tot stand komen door slechts alleen een symbool te bekijken. 
Het symbool wordt dan opgenomen in ons onderbewustzijn waar het dan automatisch zijn werk kan doen. Deze energetische ondersteuning kan ook bewust worden aangegaan door middel van bijvoorbeeld meditatie en het uitspreken van affirmaties en bekrachtigingen. 

Contact maken: Door contact te maken met deze vorm van geometrie word je geleidelijk aan in verbinding gebracht met een hogere frequentie in jezelf. 
Bij het zien en voelen van de vormen zul je merken dat de hersenen het mannelijke, denkende deel en het vrouwelijke, voelende deel aanspreken. 
Wanneer vervolgens de gevoelsverbinding sterker wordt en de overhand krijgt op het denken wordt de hogere frequentie ervaren. 
De hogere frequentie zorgt ervoor dat het energetische, niet tastbare lichaam zich steeds meer aan je openbaart en brengt je bij de bron waar al je kennis en wijsheid ligt opgeslagen. Niet alleen je energetische lichaam maar ook de chakra's en meridianen krijgen aandacht en worden voorzien van nieuwe doorstromende energie waarmee het fysieke lichaam wordt gevoed. Woorden als inzicht, kracht en zelfgenezing zullen dan ook niet alleen bij woorden blijven…

*"Draden van energie" is een veelvoorkomende  uitdrukking van mijn collectief…

Handgetekende Kosmische Symbolen
Kosmische Symbolen zijn geometrische patronen die intuïtief worden ontvangen  door Joke de Bruin.
Zonder gebruik te maken van enig hulpmiddel, zoals een passer of liniaal, heeft zij meer dan 2500 symbolen getekend uit verschillende frequenties.
In 1995 werden haar eerste werken gepubliceerd. Tijdens lezingen en beurzen kwam men in contact met deze vorm van geometrie. Ook diverse tijdschriften besteedden aandacht aan haar werk.