Kruiden & Thee

 | 

Gemmo Plantenknoppen therapie

<< Vorige - Volgende >>


Gemmo ladrôme - Weerstand


Gemmo ladrôme - Weerstand
GEMMO Weerstand Complex

BIO
       
Ingrediënten: Alcohol-glycerinemaceraat van de jonge scheuten van hondsroos* (Rosa canina), van de knoppen van ruwe berk* (Betula pendula), zwarte bes* (Ribes nigrum) en rode wijnstok* (Vitis vinifera). 
(*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Oorsprong: Frankrijk.


Eigenschappen: Gemmo Weerstand is een originele synergie van knoppen en jonge scheuten. Dit complex bevat meer bepaald de knoppen van zwarte bes en zachte berk die de natuurlijke weerstand ondersteunen tijdens koude en kille perioden.

Gebruik: 5 druppels verdund in een glas water, 2 tot 3 maal daags buiten de maaltijden, gedurende 3 weken. Voor een optimaal resultaat nog 2 maal een flesje opgebruiken, met telkens 1 week pauze ertussen.

15 ml

Wat is Gemmotheraptie:
Gemmotherapie kunnen we best omschrijven als <<totale fytotherapie>>,  Met deze methode is het de bedoeling om met de volledige informatie die in een plant vervat ligt, in de diepte te werken op het terrein, om het lichaam in staat te stellen zicht te zuiveren en weer zijn  energie en vitaliteit terug te vinden.
Haar uitzonderlijke werking dank de gemmotherapie in de eerste plaats aan de "vitale kracht" van de plantenknoppen die uniek zijn in hun gehalte aan werkzame stoffen en door hun aparte trillingsenergie.
In het bijzonder bevatten de knoppen actieve moleculen (fytohormonen, aminozuren, oligo-elementen, polyfenolen, ...) die bijdragen tot de ontwikkeling van de toekomstige plant, maar nadien niet meer in de volwassen plant worden teruggevonden.


De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaren buiten het bereik van kinderen. Niet geven aan kinderen onder de 6 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.
€ 10.75

Aantal