Aura-Soma

 | 

Pomanders

<< Vorige - Volgende >>


Gele Pomander P08


Gele Pomander P08


Pomander - 25 ml flesje'Het zonlicht “ - Werkt tegen nervositeit en negatieve gedachten. 

Stimuleert de intuïtieve kennis, assimileert. Ontgift. Herstelt en regenereert de plexus solaris. Ideaal om vreugde te brengen en goed tegen depressiviteit. Verminderd angsten. Brengt intellectuele duidelijkheid en zorgt voor een goed humeur. 

Geel brengt de zon binnen - zeer nuttig bij "een dipje". Ook heel nuttig voor ruimtes met weinig zonlicht, het verheldert de atmosfeer om je heen. 

Helpt tegen spanning, stress, nervositeit en ongerustheid. Tegen nervositeit en negatieve gedachten. Verlicht de lasten van angsten en fobieën.

Airconditioner:
Van alle Pomanders is er ook een airconditioner verkrijgbaar.
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 
€ 27.00

Aantal   Ook interessant: