<< Vorige - Volgende >>


El Morya - Lichtblauw Q01


El Morya - Lichtblauw Q01


Airconditioner - fles 100 mlOntdek en vervul jouw levensdoel.

 "Uw wil, niet mijn wil geschiede" 
Maakt de wil sterker en geeft je de mogelijkheid je met je doel op een lijn te stellen en vertrouwen te stellen in hoe je leven zich ontwikkeld. 
Vertrouw op je eigen bron en kom in contact met je eigen meester. 
Stimuleert een rustgevend gevoel en eenheid met alle dingen. 
Waar het licht verschijnt, verdwijnt de duisternis en zij brengt overvloedige energie, harmonie en vrede, almachtige kennis en de kracht van de Schepper. Sterkt de wil en helpt bij de eigenlijke opdracht van het leven.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal