Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Dumorteriet hanger


Dumorteriet hanger
Dumortieriet brengt kalmte en helpt mensen om de kracht te vinden hun leven in eigen handen te nemen als men chaotisch en/of slecht georganiseerd handelt.

Deze steen heeft een positieve invloed op plankenkoorts, verlegenheid, stress, fobieën, slapeloosheid, paniekaanvallen, angst, depressie, geduld, zelfdiscipline, mentale helderheid, koppigheid, cellulair geheugen, zonnebrand, overgevoeligheid, slechte stoelgang, epilepsie, hoofdpijn, misselijkheid, braken, krampen, kolieken, diarree, hartkloppingen. Dumortieriet is zeer nuttig om de onderliggende patronen van verslavingen en/of dwangimpulsen in het bewuste te brengen.

Dit geeft als resultaat dat een herprogrammering van het cellulaire geheugen kan plaatsvinden. Dumortieriet neemt u mee naar het begin van de zielen- reis om afspraken en overeenkomsten uit vroegere tijden te bekijken en maakt het mogelijk om aanpassingen te doen en helpt je om te zien wat niet langer nuttig is en welke overeenkomsten mogen verwijdert worden.
Geplaatst op het somachakra of vroeger-levenchakra stimuleert,

Dumortieriet regressie en herinneringen, helpt u bij het verbreken van oude, niet langer nuttige banden en bevordert herroeping van beloften. Deze steen is dus zeer geschikt voor identificatie en verwijdering van oorzaken of ongemakken uit vorige levens, en voor moeilijke omstandigheden of relaties in dit bestaan. 

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 3.00

Aantal