<< Vorige - Volgende >>


Diep Rode Pomander P03


Diep Rode Pomander P03


Airconditioner - fles 100 mlMaakt verankering mogelijk.
De energie gever én beschermer! Beschermend, grondend, energetiserend. 
Helpt zeer goed wanneer je 'batterijen zijn leeg gelopen'.

Maar ook bescherming tegen aardstralen, geeft energie en verminderd stress. Is de efficiëntste beschermer. 

Deze pomander is zeer aan te raden na meditatie. Harmoniseert de basischakra, verwarmt. Beschermd de ruimte van mensen die zich uitgezogen voelen.

Bescherming tegen tellurische energieën, de meest energierijke Pomander". Verwijdert stress en geeft de sterkste meest efficiënte bescherming. Aanbevolen na elke meditatie. Harmoniseert de basis chakra.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke pomander.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal