<< Vorige - Volgende >>


Danburiet geel knuffelsteen


Danburiet geel knuffelsteen
Danburiet stimuleert de intuïtie, het hoger bewustzijn en het intellect en bevordert lucide dromen. Hij maakt verbinding met hogere bronnen van energie, zoals bvb het  engelenrijk. Ook helpt de steen bij het ondergaan van grote veranderingen in het leven. Hij helpt de oorzaak van bepaalde emoties te achterhalen en daarnaast reinigt en activeert danburiet het fysieke lichaam en zorgt het voor geduld en gemoedsrust.
Danburiet is een zeer spirituele steen met een zeer zuivere vibratie.
Men geloofde dat zijn schittering afkomstig is van kosmisch licht.  
Hij vereffent het pad dat voor u ligt.  Bij het dragen van danburiet komt er een verbinding met sereniteit en eeuwige wijsheid tot stand.
Bij meditatie neemt hij u mee naar een hoge staat van bewustzijn en biedt het toegang tot innerlijke leiding.
Danburiet is een uitstekende steen om ingrijpende veranderingen gemakkelijker te laten verlopen en het verleden achter je te laten.
Hij is een karmische reiniger.
Deze steen laat de ziel een nieuwe richting inslaan.
Op spiritueel niveau stimuleert danburiet het derde oog, het kruin- en hogere kruinchakra en opent deze tot aan het veertiende niveau.
Danburiet zuivert het aura en bevordert de dromen.
Op psychisch niveau bevordert danburiet welbehagen, verandert weerbarstige houdingen en zorgt voor geduld en gemoedsrust. Danburiet is zeer geneeskrachtig en verhelpt allergieën en chronische kwalen. Het heeft een sterk ontgiftende werking en behandelt de lever en galblaas. Het voegt gewicht aan het lichaam toe waar dat nodig is en ondersteunt de spieren en motoriek. 

Toepassing:
* Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
* Draag de steen op zak
* Maak edelsteenwater of edelsteen essence

Let op!:  Wilt u alleen een steen bestellen en niet teveel verzendkosten betalen, plaats uw bestelling dan via het contactformulier. Wilt u meerdere stenen of andere artikelen erbij bestellen, plaats het artikel dan in de winkelwagen door op de bestelbutton te klikken.
€ 9.50

Aantal