Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Citrien kwarts hanger


Citrien kwarts hanger
Citrien is een zonnige en verwarmende steen en hij bevordert je zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking.
Hij geeft energie, brengt levensvreugde & moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen.
Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. Deze steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt je om conflicten binnen een groep op te lossen.
Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook op fysiek niveau zorgt deze steen voor energie.   Hij stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen.
Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.  Verder werkt citrien positief op het zenuwstelsel. Verbetert de gehele energiedoorstroming in alle organen. Tegen depressies, futloosheid en verdriet.
Citrien kan je het beste op de zonnevlecht ( maagstreek ) dragen, dan brengt hij de vreugde, warmte en licht in het lichaam. Verheldert de gedachten, lost zwaarmoedigheid op en schenkt positieve inzichten. Is een héél nuttige steen bij zorgen, verdriet en depressie.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 3.50

Aantal