<< Vorige - Volgende >>


Chalsedoon knuffelsteen


Chalsedoon knuffelsteen
Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen.

Deze steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Hij heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens.
op fysiek niveau werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem.
Deze steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes. Hij versterkt het moedergevoel. Blauwe chalcedoon is gekoppeld aan de keelchakra. borstvoeding. 

Toepassing:
* Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
* Draag de steen op zak
* Maak edelsteenwater of edelsteen essence

Let op!:  Wilt u alleen een steen bestellen en niet teveel verzendkosten betalen, plaats uw bestelling dan via het contactformulier. Wilt u meerdere stenen of andere artikelen erbij bestellen, plaats het artikel dan in de winkelwagen door op de bestelbutton te klikken.
€ 4.50

Aantal