Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Baby & Kinderen

Volgende >>


Beschermbeer


Beschermbeer


10 ml of roomspray: geef uw keuze door bij mededeling!Ik bescherm je, je bent veilig!

Ingrediënten: Moeder aarde, Bergamot Reggio, Mandarijn.
Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.

Beschermbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. In het kinderdagverblijf, creche, ... vinden ze het lastig om zich aan te sluiten bij andere kindjes en trekken zich terug om zo de veiligheid voor zichzelf te creëren. 
Ook goed te gebruiken als er grote veranderingen zich voordoen. Bijvoorbeeld als één van de ouders een paar dagen van huis is of als het gezin gaat verhuizen. Je kunt  beschermbeer als een 'geurbrug' gebruiken. Vertel over de verhuizing en verspreid beschermbeer in de ruimte. In de nieuwe slaapkamer kun je de geur weer verdampen en je kindje zal rustig kunnen slapen in zijn of haar nieuwe kamertje.
Ook als de ouders gaan scheiden een fantastische geur om het kind te ondersteunen.

Verkrijgbaar als roomspray of  als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of zelf een roller flesje maken. 
roomspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
€ 14.95


Aantal