<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Witte Draak


Auraspray Witte Draak


Zuiveren & zuiver worden van intentie.De Witte (Kristallijne) Draak zegt; Ervaar de onbegrensdheid en verbind je met je eigen grootsheid en je goddelijke essentie.

Ingrediënten van deze helende geur: Wierook, Sinaasappel, Tangarine, Wintergreen, Mimosa, Gemer, Koriander, Bay St Thomas.

De energie van de wit/kristallijne draak is zeer sereen en brengt ons in contact met de eindeloosheid van het bestaan.
Witte draak laat je je onbegrensdheid ervaren, ze brengt je in contact met je grootsheid, groots denken, besef hebben van je multi-dimensionaliteit.
De taak van de witte draak is om de mens in contact te brengen met zijn goddelijke essentie.
Om de goddelijke moeder en vader van onze schepping in jezelf te her- en erkennen.
Om je te verbinden en af te stemmen op de kosmische rijken waarin je vertegenwoordigd bent, om van hieruit zuivere samenwerking aan te gaan die het hoogste goed van eenheid en gelijkheid dient.
Witte draak verbindt je met je eigen waarheid, met het wezen wat je bent, en helpt je om op deze waarheid te vertrouwen en je waarheid te leven.
Deze energie helpt je om op alle niveaus te zuiveren en zuiver te worden van intentie. Ze transformeert hartzeer afkomstig uit gevoel van eenzaamheid en leegte en heimwee door je te verbinden met de kosmische rijken en de rijken van de aarde. Ze helpt je om het oertrauma complex van af gescheidenheid van je goddelijk wezen te helen op het diepste niveau, om kosmische trauma's te helen en te aarden. De witte/kristallijne draak verbind de aarde energiën met de kosmos en zorgt dat er een voortdurende uitwisseling ontstaat via jouw lichaam.
De energie van deze draak zorgt dat er transparantie ontstaat, dat je je in het nu vanuit je lichaam in meerdere sferen tegelijk kunt bevinden, van hieruit je verbindt met oeroude wijsheden/krachten.
Witte draak opent het Akasha veld (veld van algehele kosmisch bewustzijn) in jouw wezen, en laat je drager van deze energie zijn waardoor het voor je ziel mogelijk wordt om als transmitter te dienen en energiën op aarde te laten aarden.
Witte draak harmoniseert de verschillende diverse energiën en zorgt ervoor dat het aura kristallijn wordt en zich verweeft en uitvloeit met haar omgeving.
Deze draak heeft zich verbonden met de energie van wit Seleniet.
Seleniet geeft toegang tot je eigen hogere leiding, het helpt om je lichtlichaam in je aardewezen te verankeren. Seleniet draagt het Akasha veld in zich. Seleniet geneest met name op energetisch niveau. 
€ 14.95

Aantal